Forum

Fora på hjemmesiden.

Nu kan alle blande sig i debatten her på hjemmesiden.

Hidtil har der kun været mulighed for at kommentere på de sider og indlæg vi i bestyrelsen har lagt på hjemmesiden, men nu har vi fået tilføjet et forumexchange-of-ideas-222788_640.

 

Her kan I alle gå ind at oprette og deltage i diskussioner, komme med forslag og kommentarer. Indtil videre er det desværre på engelsk, og en lille smule rodet at se på, men det virker. Vi har sat adgangskravene så lavt som muligt, så alle kan deltage. Hvis man opretter en bruger og logger ind er der mulighed for at følge de enkelte diskussioner, og få tilsendt emails når der kommer nyt i “tråden”.

 

Første gang man opretter kommentarer i forummet skal det godkendes før det bliver vist (for at slippe for alt for mange spam-bots), men efterfølgende kan man poste ting direkte (så husk at tale pænt til hinanden). Hvis det viser sig at skabe flere problemer end det løser, kan vi stramme op på adgangskravene, så det bliver lidt sværere, men vi slipper for støj.

 

I første omgang har vi oprettet 4 fora: Generelt, Bygningsvedligeholdelse, Hjemmesiden og Vaskerummet. Er der nogle oplagte kategorier vi mangler, eller er der nogen af dem vi har oprettet som ikke bør være der, så skriv det i forummet under Hjemmesiden (eller skriv det i en kommentar til denne besked).

 

Det nye forum er ikke kun tænkt som en kommunikationskanal til bestyrelsen, men som en plads til meningsudveksling mellem alle beboere i AAB afdeling 2, så brug det endelig så meget I har lyst til!

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *